23948sdkhjf

Gratis seminar: Autodesk Fusion for produksjon 24. september i Sandnes

NTI ønsker velkommen til en dag i Sandnes til å utforske og lære mer om kraften i Fusion og CAM. Dette skjer tirsdag 24. september klokken 08:30 - 14:30 og seminaret er gratis.

- Vi opplever at det er mange som har hatt stor suksess med Fusion og CAM, og som har transformert sine produksjonsprosesser med bedre presisjon, kortere ledetider og økt konkurranseevne. Tirsdag 24. september gir vi deg derfor muligheten til å møte likesinnede med samme utfordringer, eksperter og erfarne brukere for en inspirerende dag fylt med spennende presentasjoner fra Autodesk og NTI’s kunder, uttaler Hung Le, løsningsrådgiver på industriteamet til NTI.

Høyere presisjon

- Enten du er nybegynner eller ekspert, vil dette seminaret gi deg verdifull innsikt, nyttige tips og muligheten til å maksimere dine CAM-prosesser og bruk av Fusion på, fortsetter Kjøk.

Målet med samlingen er å gi deltakerne oppdatert kunnskap og praktiske ferdigheter i Autodesk Fusion slik at man kan forbedre produksjonsprosessene, optimalisere verktøybaner, og oppnå høyere presisjon og effektivitet.

Seminaret passer for:

Maskineringsbedrifter, produksjonsbedrifter med CNC-styrte frese og dreiebenk, daglig leder, produksjonsledere og CNC-operatører.

Praktisk informasjon:

Dato: Tirsdag 24. september 2024

Tid: 08:30 - 14:30

Lokasjon: NTI AS, Grenseveien 21, 4313 Sandnes.

Pris: Seminaret er gratis.

Det blir dessverre ikke anledning til å delta online på dette arrangementet.

Mer informasjon og påmelding finner du HER

Agenda finner du HER

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078