23948sdkhjf

Sikker håndtering i hygieniske miljøer

PalVac Sprint Hygienic, nylig tilgjengelig i Schmalz-porteføljen, muliggjør håndtering av eksempelvis sekker og annet i rene rom og hygieniske områder. Takket være smart design og bruk av materialer av høy kvalitet, kan slangeløfteren rengjøres raskt og enkelt.

Med PalVac Sprint Hygienic viderefører Schmalz sitt evige fokus på ergonomisk korrekt håndtering av last, med mål om å forebygge helseplager og redusere allerede utsatte brukeres belastningsskader. Alt dette med ønske om å tilrettelegge og forbedre arbeidssituasjonen til brukere som heller står i jobben til fordel for å bli sykemeldt som følge av tunge løft i hverdagen.

PalVac Sprint Hygienic slangeløfter hjelper de ansatte i hygieniske områder og rentrom med håndtering av emner som sekker, fat og kanner. Den er egnet for hyppige og raske løft og flytting av inntil 50 kg last. De polerte overflatene i rustfritt stål med lik kornretning gjør at nesten ingenting fester seg og rengjøringsmidler renner godt av. Slipte sveisesømmer uten sprekker eller hull, bidrar også til dette. Metallkomponentene er produsert i rustfritt stål V2A / SAE 304 og det avtakbare beskyttelsestrekket er bestandig mot de fleste rengjøringsmidler, og hele systemet kan demonteres uten verktøy.

Enkel å betjene

Komplett anlegg består av en slangeløfter og kran. Tri-Clover-koblinger forbinder løfteenheten, operatørhåndtaket og griperen. Griperpakningene er laget av FDA-kompatibelt silikon som er næringsmiddelgodkjent og egnet for direkte kontakt med matvarer. HEPA-filteret integrert i løfteslangen beskytter innsiden av slangen mot forurensning. En differensialtrykkindikator gir informasjon om graden av forurensning i filterelementet, slik at operatøren kan se til at filterskift skjer til rett tid. En elektrisk sidekanalvifte genererer vakuumet, som muliggjør håndtering av last inntil 50 kg. Individuelt tilpassede sugekopper er egnet for forskjellige arbeidsemner.
Alle funksjoner kontrollere via håndtaket, hvor operatøren kan suge, løfte, senke og frigjøre lasten med kun små håndbevegelser.

PalVac svingkraner i rustfritt stål gir ifølge produsenten god arbeidsflyt og dekker et godt arbeidsområde. Kraner er også produsert i rustfritt stål og optimalisert for hygiene, som gjør de egnet til bruk i alle områder der renslighet er avgjørende. Den diamantformede kranarmen reduserer horisontale områder og forenkler rengjøring og avrenning. Kranene kan konfigureres individuelt for ulike bruksområder og tillater høy håndteringsfrekvens og posisjonerings-nøyaktighet. Kransøylen er egnet for gulv- eller takmontering, og muliggjør inntil 220 graders sving-/arbeidsområde.

For mer informasjon se: www.lm-maskin.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156