23948sdkhjf

Meidell med maskiner for avgrading, polering og sliping fra NS Máquinas

P. Meidell har levert maskiner og forbruksmateriell til mekanisk industri i mange år, og nylig fikk de agenturet på maskiner for avgrading, polering og sliping fra portugisiske NS Máquinas.

NS Máquinas har spesialisert seg på produksjon av maskiner for metallindustrien, og da spesielt maskiner for avgrading, polering og sliping av bearbeidet metall. NS tilbyr et bredt spekter av standardmaskiner for enhver applikasjon innenfor dette segmentet, og de kan også lage kundetilpassede maskiner for bestemte oppgaver eller problemstillinger.

Dekker ulike behov

- NS Máquinas leverer maskiner som er beregnet fra de enkleste til de avanserte applikasjoner for de minste verkstedene, samt maskiner beregnet for bruk i store produksjonslinjer. NS Máquinas er kjent for sine maskiner med ekstremt høy kvalitet og robusthet, samt at brukervennlighet er svært god. Dette er også gjeldene for de mest krevende applikasjonene, forklarer Arild Wangsmo, produktansvarlig hos Meidell.

Maskinene er konstruert for enkelt vedlikehold og optimal ytelse.

- Dette er maskiner med svært god driftskapasitet og de dekker alle de ulike produksjonsbehovene. Maskinene leveres med både automatiske eller manuelle løsninger, fortsetter Wangsmo.

Tørr og våt sliping

NS Maquinas maskiner fås i ulke størrelser for avgrading av deler som kommer fra blant annet ulike skjæremaskiner, og de har også maskiner som kan slipe rør i små dimensjoner fra Ø5 – Ø35 mm, til maskiner som håndterer rør i størrelser fra Ø40 – Ø300 mm.

For avgrading og sliping av flate deler leverer NS Maquinas som kan slipe størrelser helt opp til 2000mm bredde, og tykkelser opptil 200 mm.

Alle maskinene, unntatt den minste, har mulighet for flere stasjoner med bånd og børster, eller kombinasjon av disse, og de er tilgjengelige for både tørr- eller våtsliping.

Vises på EuroBLECH

- Vi i Meidell har som mål å sikre at våre kunder får den best mulige løsningen tilpasset sine produkter og produksjonsmetoder. Med maskiner fra NS Máquinas kan vi hjelpe våre kunder å velge den mest rasjonelle og kostnadseffektive metoden for mekanisk overflatebearbeiding, avslutter Arild Wangsmo.

NS Maquinas kan treffes på EuroBLECH 2024 i Hannover i hall B135/ stand 11. Meidell v/ Arild Wangsmo kan kontaktes på mob. 915 79 181 for en nærmere presentasjon, eller omvisning på messen.

For mer informasjon se: www.meidell.no og www.nsmaquinas.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078