23948sdkhjf

iTec ansetter på Vestlandet

iTec AS, en ledende leverandør av maskiner og løsninger til norsk industri, styrker sin tilstedeværelse på Vestlandet ved å ønske Aleksander Soltvedt velkommen som ny Senior Servicetekniker.

Denne ansettelsen markerer et strategisk grep for å øke selskapets kapasitet og responsivitet i en region med stor industriell aktivitet, særlig innen verfts- og fiskeindustrien.

Viktig grep

Aleksander Soltvedt bringer med seg solid erfaring innen CNC-styrte maskiner, både plasma og laser samt robotisterte løsninger. Med base i Sykkylven vil han være en sentral ressurs for iTecs kunder i regionen.

- Vi er svært fornøyde med å få på plass en tekniker med stor fagkunnskap og kjennskap til området han skal operere i. iTec styrker seg ved å ha en person i et viktig satsingsområde med mye industri og spennende prosjekter. Ved å få på plass en person med base i denne regionen av landet får vi en bedre evne til å betjene våre kunder, sier daglig leder Øyvind Hurlen.

Styrke posisjonen

Aleksander ser frem til sin nye rolle i iTec.

- Mitt førsteinntrykk av iTec er at de oser av profesjonalitet og seriøsitet. Jeg gleder meg til å bidra med min kunnskap og erfaring, og til å støtte kundene i regionen med maskinløsninger som øker effektiviteten og lønnsomheten deres, sier Soltvedt.

- Denne ansettelsen er en del av iTecs målsetting om å styrke sin posisjon som førstevalget for industrien i Norge i Norge. Selskapet har investert betydelig i å bygge en robust serviceorganisasjon med høy kompetanse på alle sine produkter. Med et team av dyktige teknikere og et nært samarbeid med ledende leverandører innen sine teknologier, sikrer iTec at kundene alltid får rask og profesjonell oppfølging, avslutter Hurlen.

For mer informasjon se: www.itec.as

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094