23948sdkhjf

URMA med RH reamhone for rømming og honing

Den sveitsiske verktøyprodusenten URMA utvider sitt utvalg av presisjonsverktøy med RH reamhone kombiverktøy, og hevder at deres produkt vil gi brukerne flere fordeler.

De forhåndsbearbeidede hullene rømmes og hones samtidig ved innmating og mating i ett enkelt arbeidstrinn. Ifølge URMA resulterer dette i en ekstremt presis maskinering som oppnår selv de høyeste toleransekravene. RH reamhone-verktøy skal derfor være en ekstremt kostnadseffektiv løsning for maskinering på dreiebenker og maskineringssentre. RH reamhone er også egnet for komponenter med flere tapper, for eksempel spolehull i hydrauliske ventilblokker.

2-i-1-løsning for slank produksjon

RH reamhone skal sikre slanke produksjonsprosesser og automatisert produksjon. Takket være den høye stabiliteten til brotsj- og honingverktøysystemet kan en høy matehastighet oppnås. RH reamhone er skreddersydd for bruk i fresesentre, dreiebenker og andre CNC-verktøymaskiner. Ifølge produsenten er verktøyet derfor ideelt for pålitelig bearbeiding av presise borehull med de høyeste overflatekravene – i fremtiden trenger man verken å investere i en dyr slipemaskin eller å sette ut honeprosessen.

Utskiftbart hodesystem

Med RH reamhone er URMA avhengig av RX-reaming-teknologien, som står for høyeste presisjon og maksimal produktivitet. RX-systemet gjør det mulig å oppnå økonomiske maskineringsparametere, og det utskiftbare hodet med høy presisjon garanterer maksimal prosesspålitelighet.

RH reamhone-verktøyet muliggjør ifølge produsenten en ekstremt jevn overflate eller en grov topografi med en definert overflate for smørefunksjoner fra brukerens side. Avhengig av verktøyets utforming og overflatefinishkravene kan forskjellige honedimensjoner tilbys i de respektive bearbeidingstrinnene.

Kundespesifikk

RH reamhone tilbyr presis diameternøyaktighet samt stramme form- og posisjonstoleranser. Verktøyet er også ideelt for komponenter med flere tapper, for eksempel boringer i hydrauliske ventilblokker. Reamhoning-verktøyene er spesialdesignet for fresesentre, dreiebenker eller generelle maskineringssentre og er tilgjengelige i ulike varianter for ulike bruksområder:

• Reamhoning i et diameterområde fra 12 mm til over 140 mm.

• Honeputer er permanent festet til verktøyets kropp.

• Reamhoning-verktøy er spesialverktøy og er romlig konstruert i henhold til brukerens individuelle krav.

Avhengig av komponentens geometri og kravene til boringen, finner URMAs eksperter det passende verktøyprinsippet for ethvert individuelt bruk.

For mer informasjon se: www.urma.ch

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093