23948sdkhjf

Nytt samarbeid i robotbransjen

Prodtech inngår avtale med Kameleon Robotics om salg av samarbeidende roboter fra Universal Robots.

Kameleon Robotics, som er den norske distributøren av Universal Robots, har inngått avtale med Prodtech AS der sistnevnte skal være systemintegrator av robotene fra Universal Robots. Det betyr at Prodtech skal levere komplette robotløsninger med samarbeidende roboter fra Universal Robots til eksisterende og nye kunder i en rekke bransjer. Prodtech AS holder til i Orkanger og kan levere automasjonsløsninger tilpasset den enkelte kundes robotbehov.

Flere kunder

Lars Kjelling, daglig leder i Kameleon Robotics AS sier:

- Vi ser en klar trend at flere og flere bedrifter tar i bruk samarbeidende roboter. Universal Robots er en pioner og klar global markedsleder innen samarbeidende roboter. Gjennom det nye samarbeidet med Kameleon som distributør og Prodtech som systemintegrator har vi stor tro på at mange flere kunder skal få gleden av å ta i bruk roboter fra Universal Robots, spesielt i Trøndelag som har mye egnet industri for robotisering.

Mer effektiv

Produktsjef, Sebastian Kvernland og daglig leder i Prodtech AS, Jonatan Kvernland legger til:

- Vi har etterhvert flere eksempler på at samarbeidende roboter fra Universal Robots gjør arbeidshverdagen enklere og mer interessant for de ansatte hos kundene våre. Gjennom det nye samarbeidet med Kameleon Robotics, er vi glade for å kunne videreføre Universal Robots i vår portefølje av innovative produkter og hjelpe produksjonsbedrifter til å bli enda mer effektive og konkurransedyktige.

For mer informasjon se: www.kameleongruppen.no og www.prodtech.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111