23948sdkhjf

Skoleteknikk.no - en subsidiert leverandør til yrkesrettede skoler

Skoleteknikk.no har blitt akkurat hva importør og leverandør av skjærende verktøy - Lewi Solli hadde forventet. En suksess. - Vi har satset mye tid og penger på at dette skulle bli til – smiler Solli fornøyd. Mens han forklarer videre: Skoleteknikk.no er ment å skulle være et subsidiert tilbud til alle videregående skoler som har forbruk av skjærende verktøy i undervisningen.

Det er Norwegian Tools AS, en av Norges ledene importør og leverandør av skjærende verktøy, som står bak Skoleteknikk.no. Via sitt datterselskap Nortools AS opererer Skoleteknikk.no som leverandør av verktøy til alle landets skoler med subsidierte priser.

- Vi mener at elevene i denne siste delen av sin skoleutdanning har krav på den samme kvaliteten på verktøyet som de blir møtt med når de engang kommer ut som lærlinger og siden i fullt arbeid. Norwegian Tools AS har derfor gått inn med betydelige midler ved å subsidiere mye av det verktøyet som tilbys skolene gjennom Skoleteknikk.no, uttaler Lewi Solli, som er eier og hovedaksjonær i begge selskapene.

En god ide

Solli har gjennom mange år hatt et meget tett og godt samarbeid med en del av skolene i Norge. Det var under et av hans mange skolebesøk at spørsmålet om han visste om noen muligheter for at flere av skolene kunne anskaffe kvalitetsverktøy som harmonerte med trange og beinskrapede budsjetter kom opp.

Ideen fikk modnet en stund før det ble luftet under et styremøte hvor ideen fikk full tilslutning til at Norwegian Tools AS på den måten kunne gi noe tilbake etter sin suksess i industrimarkedet gjennom 35 år.

Arbeidet med etableringen ble satt i gang, og med gode forberedelser gjennom sommeren ble det den høsten gjort henvendelser til samtlige av landets yrkesrettede skoler og deres faglærere. Dette var ikke noen enkel prosess, for naturlig nok var en del av skolenes fagpersonell skeptiske når de ble tilbudt kvalitetsverktøy til priser de nesten bare kunne drømme om.

Sakte, men sikkert, ble det overbevist om at utrykket «for godt til å være sant» viste seg denne gangen virkelig å være sant.

Katalog og nettbutikk

Det ble gjennom sommeren og høsten produsert en katalog som inneholder en betydelig mengde av det verktøyet som er tilgjengelig for skolene. Dette ble sendt på e-post til alle skolene adressert til faglærer eller ledene lærer ved de respektive skolene.

- Skulle det være noen lærere som ikke har mottatt disse e-postene kan de bare ta kontakt med oss på mail eller telefon så sørger vi for å legge dere til i vår kontaktliste, inviterer Solli.

- Etter skolestart ble det ringt rundt til nesten alle skolene for å kvalitetssikre at rette mottager hadde fått e-posten. Dette rettet opp mange feilsendinger, og det gledelige er at vi nå mottar daglige telefoner eller svar fra en stor del av landets yrkesrettede skoler, fortsetter Solli, og legger til:

- Det arbeides også målrettet med etableringen av en nettbutikk som skal kunne ta seg av de fleste av bestillingene på kvalitetsverktøy. Skoleteknikk.no vil selvfølgelig fortsette med sin rådgivningstjeneste på telefon og e-post så lenge det er behov.

«Verdens beste tilbud»

Lewi Solli setter på sitt største smil og belønner oss med en god latter når vi konfronterer ham med spørsmålet om hvorfor han satte i gang prosjektet Skoleteknikk.no. Selv den energiske bedriftseieren må jo gi oss rett når vi minner han på at alderen også innhenter ham.

- Dette må da være en av verdens beste pensjonistjobber, smiler han bredt, og legger alvorlig til at Skoleteknikk.no har kommet for å bli.

For skolene i Norge må jo dette være et av verdens beste tilbud sett under ett. Her får de ikke bare topp kvalitetsverktøy til bruk i utdanningen, men på kjøpet har de tilgang på en av landets største kapasiteter på skjærende verktøy, og, ikke minst i bruken av dette, tilgjengelig som rådgiver for faglærerne.

For mer informasjon se: www.skoleteknikk.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047