23948sdkhjf

HTS Verktøy fusjoneres inn i Ing. Yngve Ege

Etter at Bertel O. Steen Industri AS overtok aksjene i Ege-gruppen, inkludert HTS Verktøy AS, har man gjennomgått potensialet for videre vekst og utvikling. Som en del av denne prosessen har man besluttet å fusjonere HTS inn i IYE for å styrke posisjonen i markedet på måleverktøy.

I forbindelse med fusjoneringen vil HTS-navnet bli faset ut, og fra 2025 vil selskapet operere som Ing. Yngve Ege AS.

- Ved å samle kompetansen og ressursene fra både HTS Verktøy og Ing. Yngve Ege, skaper vi et enda sterkere fundament for fremtidig ekspansjon. Dette inkluderer en sammenslåing av produktsortimentene fra begge selskaper, noe som vil gi kundene et komplett tilbud innen måleverktøy med tilhørende ekspertise, forteller Tor Even Bjørnvold, daglig leder hos Ing. Yngve Ege AS.

Endringene innebærer også at én ansatt fra HTS Verktøy overføres til Ing. Yngve Ege, med hovedkontoret plassert i Oslo hvor selskapet har et showroom som presenterer utvalgte måleprodukter.

- Med denne restruktureringen legger vi til rette for å betjene våre kunder med skreddersydde løsninger som møter dagens og fremtidens krav fra våre kunder på måleverktøy, konkluderer Tor Even Bjørnvold.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.298