23948sdkhjf

Addinor utvider porteføljen med Formlabs

Addinor er stolte av å meddele at 3D-printere og materialer fra Formlabs nå legges til i porteføljen. Dette er et strategisk steg som gjenspeiler Addinors forpliktelse til å drive innovasjon fremover, samt sørge for at produksjonslinjene i flere bransjer i Norden forbedres.

Formlabs er den globale lederen innen SLA og SLS 3D-printing, og har vært banebrytende innen 3D-printere med høy ytelse som leverer presise resultater både hurtig og pålitelig. Nå som Formlabs sine industriledende løsninger er lagt til i porteføljen, vil Addinors kunder dra nytte av et enda bredere utvalg av 3D-printere, inkludert Formlabs nyeste resinprinter Form 4, og verdens bestselgende SLS-printer - Fuse 1.

Nye brukere

- Vi gleder oss over at 3D-printere fra Formlabs kommer inn i vår portefølje. Samarbeidet med en så viktig partner gir oss muligheten til å tilby SLS-printing til et bredere publikum, og vil styrke vår posisjon som den ledende leverandøren innen additiv produksjon. I tillegg vil det drive implementeringen av denne teknologien fremover i Norden. Formlabs vil la nye brukere forbedre deres produksjonslinjer, og produsere prototyper og produksjonsdeler mer kostnadseffektivt, uttaler Gøran Jenssen, Vice President, Addinor.

Felles fokus

Tilføyelsen av Formlabs 3D-printere og de mer enn 40 materialene de tilbyr vil sørge for at Addinor møter den økende etterspørselen etter pålitelige og allsidige 3D-printløsninger innen bransjer som for eksempel helsevesen, ingeniørarbeid, samt tilrettelegge for produksjon av små volum av ferdige produkter.

- Vi gleder oss til å starte vårt samarbeid med Addinor. Vi har et felles fokus på kunderelasjoner og ekspertise innen additiv produksjon, som vil gjøre samarbeidet en naturlig måte å sørge for at Formlabs sin ledende teknologi når frem til Addinors internasjonale nettverk med fagfolk. Vi ser frem til å jobbe sammen slik at flere nye kunder kan dra nytte av fordelene med 3D-printing, sier Greg Zerbib, General Manager EMEA-regionen hos Formlabs.

For mer informasjon se: www.addinor.eu og www.formlabs.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062