23948sdkhjf

Amada på EuroBLECH 2024

Når EuroBLECH, tynnplateindustriens flaggskipmesse, åpner dørene i Hannover fra 22. til 25. oktober 2024, vil besøkende kunne oppleve de innovative løsningene og helhetsstrategiene som Amada tilbyr sine partnere.Amada bygger videre på suksessen til kantpressen EG og har utviklet en ny serie servoelektroniske kantpresser. Disse spenner fra ergonomiske og frittstående kantpresser, tilgjengelig med eller uten automatisk verktøyskifter, til robotmodeller. Denne nye serien av maskiner utfyller den eksisterende HRB hydraulikkserien, et veletablert produkt som er tilpasset kundenes vanlige produksjonsbehov.

Under mottoet "Å vokse sammen med våre kunder" vil Amada nok en gang demonstrere hvorfor maskinprodusenten er den «perfekte» posisjonerte partneren for aktivt å forme fremtiden for platebearbeiding for og med sine kunder. For å gjøre dette vil Amada presentere sin brede portefølje av innovative løsninger på den 27. EuroBLECH internasjonale tynnplateteknologimessen, hvor selskapet vil innta standene D06/F06 og D02/F02 i hall 12.

Høye forventninger

Fra laserskjæring og stansing, gjennom knekking og sveising og videre til automatiseringsløsninger vil besøkende på demonstrasjonene og spesialistdiskusjonene ha tilgang til en rekke dybdeinnsikter. Amadas eksperter kommuniserer at de vil alltid fokusere på å finne den best mulige måten å hjelpe kundene med å nå sine mål. Enten ved å kombinere ulike teknologier eller bruke fremtidsrettede løsninger for digital transformasjon (DX) og kunstig intelligens (AI) – Amada er alltid drevet av visjonen om å overgå kundenes produksjonsforventninger.

Øker kvalitetsnivået

Samtidig konsentrerer selskapet seg ikke bare om å finne den best mulige teknologiske løsningen, men fokuserer også på spørsmålet om bærekraft og tar hensyn til miljøvern under utviklingsarbeidet.

Amada kommuniserer at service også spiller en viktig rolle. Derfor vil selskapet på EuroBLECH forklare hvordan den europeiske tjenestestrukturen skal formes for å øke det allerede høye kvalitetsnivået ytterligere. Dessuten vil besøkende få tilgang til førstehåndsinformasjon om fordelene og synergiene som vil resultere med umiddelbar virkning fra det nye sveiseteknologisenteret i Italia. Amada ønsker velkommen til å besøke på standen vår på EuroBLECH.

For mer informasjon se: https://euroblech.amada.de

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063