23948sdkhjf

Big Kaiser utvider produksjonskapasiteten

Verktøyprodusenten Big Kaiser har forbedret produkttilgjengeligheten og leveringshastigheten over hele Europa, takket være en betydelig økning i produksjonskapasiteten.

Denne utvidelsen er drevet av åpningen av et nytt moderne produksjonsanlegg i Japan, drevet av Big Daishowa Seiki Co. Ltd., BIG Kaisers morselskap. Det 49.500 kvadratmeter store anlegget har en innovativ design med en åpen planløsning som minimerer strukturelle søyler, noe som gir maksimal fleksibilitet i produksjonslayout og tilpasning til fremtidige markedsbehov. Det er selskapets niende produksjonssted i Japan.

Bedre prosess og pålitelighet

- Vårt nye produksjonsanlegg er verdens mest avanserte sted for produksjon av verktøyholdere. Med full automatisering fra skjæring av råvarer til lagerlevering, vil dette anlegget øke produktiviteten og konkurranseevnen vår betydelig i det globale markedet, sier Giampaolo Roccatello, Chief Sales & Marketing Officer for Europa hos Big Kaiser.

Anlegget har det nyste innen verktøymaskinteknologi og automatisering, inkludert 21 flerfunksjon-maskiner og 23 automatiske dreiebenker. Automatiserte veiledede kjøretøy (AGV) og robotsystemer effektiviserer materialhåndtering, øker effektiviteten og sikrer konsistent produktkvalitet. Denne avanserte automatiseringen forbedrer ikke bare produktiviteten, men forbedrer også prosessens pålitelighet.

Miljøfokus

Det opprinnelige produksjonsmålet er satt til 20.000 verktøyholdere per måned, med potensial til å doble denne kapasiteten. Dette vil heve den totale produksjonskapasiteten på tvers av Big Daishowas anlegg til over 100.000 verktøyholdere per måned, med fokus på presisjonsverktøyholdere i koniske størrelser 30-50.

Miljømessig bærekraft er et sentralt fokus på det nye anlegget. Et sentralt filtreringssystem resirkulerer kjølevæske gjennom hele produksjonsprosessen, og avanserte luftrensesystemer fanger opp og behandler oljetåke, og sikrer et rent og miljøvennlig fabrikkmiljø.

Anlegget huser også et mega VIP-senter som viser Big Daishowas nyeste innovasjoner og engasjement for teknologisk fremskritt.

For mer informasjon se: www.bigkaiser.eu

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095