23948sdkhjf

Salvagnini på EuroBLECH 2024

Salvagninis tilstedeværelse på EuroBLECH 2024 tar sikte på å bli en ny milepæl i platebearbeidingsmarkedet. Med fokus på innovasjon vil selskapet presentere den nye generasjonen 4 (G4) av hele spekteret av teknologier.

Salvagnini tilbyr et nytt perspektiv for å gå utover produksjon og møte markedets mest presserende krav, inkludert mangel på arbeidskraft, og se etter stadig mer effektive løsninger for å maksimere produktiviteten, sikre stadig høyere produktkvalitet og redusere feil og forbruk.

Med den nye generasjonen 4, presenterer Salvagnini innovative løsninger for å forbedre enkel bruk og repeterbarhet av jobber, eliminere lavverdiaktiviteter, redusere ledetider og optimalisere produksjonsflyter, for lavere produktkostnader og stadig høyere forretningsmessig konkurranseevne.

Viser to fabrikkmuligheter

For å nå disse målene vil Salvagnini på EuroBLECH vise et komplett utvalg av løsninger: maskiner, automatisering, programvare og tjenester. På stand D94 Hall11, med automatiseringer på flere nivåer, vil to forskjellige fabrikkmuligheter vises, som kan operere med ulike produksjonsstrategier: i tråd med muligheten for frittstående prosessering og med enkeltteknologier som, når det er nødvendig, fungerer sammen.

Automatisering på flere nivåer: Salvagninis mange automatiseringsløsninger på flere nivåer brukes både på individuelle produksjonstrinn og for å eliminere aktiviteter med lav verdiøkning og flaskehalser:

• Stanse-skjæresenteret er utstyrt med et multipresshode med verktøy som alltid er tilgjengelig; den eliminerer oppsett samtidig som den sikrer høykvalitets maskinering og reduserte syklustider;

• Panelknekken er utstyrt med universelle knekkeverktøy som automatisk tilpasser seg størrelsen og formen på delen som skal produseres, i syklus og uten maskinstans; den trenger ikke verktøybytte og behandler hele spekteret av bearbeidbare tykkelser og materialer;

• Laseren, med enkeltoptisk skjærehode for å skjære alle bearbeidbare tykkelser og materialer, krever ingen justering og øker produksjonsskiftene.

• P-Robot, med det nye kunstige synssystemet, maksimerer celleautonomi uten å påvirke fleksibiliteten;

• Med ATA-, ATA.L-, MVM- og AU-TO-enhetene tilpasser serien med kantpresser seg automatisk ved verktøyskifte og administrasjon av verktøy i henhold til hva som må produseres, og utvider fleksibiliteten og autonomien.

Modulbasert system

I produksjonssammenhenger preget av lave volum og raske produksjonsskifter, hjelper det å koble automatiske laste-/losseenheter til systemene til å gjenopprette effektiviteten. Lasere, stansemaskiner og panelknekker er ekstremt raske systemer, mens lasting og lossing i økende grad risikerer å skape uønskede flaskehalser.

Dette er grunnen til at Salvagninis brede, modulære utvalg av automatiseringer naturlig har utviklet seg gjennom årene for å konfigurere hvert system annerledes avhengig av produksjonsbehov, og inkluderer:

• Automatiske laste-/losse- og sorteringsanordninger som reduserer tomgangstider for anskaffelse av metallplater og risikoen for feil eller skade på materialet under stabling;

• Automatiske lasteenheter som eliminerer ventetider for innkommende metallplater og forbedrer produksjonshastigheten;

• Robotiserte losseanordninger som sikrer umiddelbar tilgjengelighet av maskinen for neste jobb, og gjør delen umiddelbart tilgjengelig for nedstrømsoperasjoner, selv på ikke-Salvagnini-stasjoner;

• Mellomliggende automatiseringsenheter – overføringer, omsetningsenheter osv. – som balanserer materialoverføringstider fra en stasjon til den neste;

• Et bredt spekter av enkle, brukervennlige programvareløsninger som letter produksjonsprosessen ved å redusere feil og operatørintervensjonstider.

For mer informasjon se: www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078