23948sdkhjf

Water Jet Sweden med nyhet på EuroBLECH

Water Jet Sweden lanserer et nytt kalibreringsprodukt som sparer tid og forbedrer nøyaktigheten. Markedsintroduksjonen er i oktober på messene FABTECH i USA og EuroBLECH i Tyskland.

Ved vannkjæring med høy presisjon er verktøybytte et kritisk trinn. Når et skjæreverktøy skal skiftes, er det nødvendig med nøye kalibrering for å sikre at presisjonen opprettholdes. Det krever både kompetanse og nøyaktighet. Med det nye produktet Auto TCP Calibration Tool kan kalibreringen utføres automatisk. Det tar en brøkdel av tiden, krever ingen spesielle ferdigheter og gir ifølge produsenten alltid nøyaktige resultater.

Rask kalibrering

Auto TCP Calibration Tool består av en spesiell programvare som kobles til styringssystemet, en målesonde med en bunnplate og en kalibreringskule. Produktet brukes til alle typer vinklet skjæring, det vil si maskiner som er utstyrt med Alphajet, Beveljet eller FiveX skjærehoder.

- For en erfaren operatør tar manuell kalibrering normalt 15-30 minutter, sier Stefan Johansson, systemutvikler hos Water Jet Sweden, og fortsetter:

- Hvis du ikke er vant til det, kan det ta enda lengre tid. Med det nye Auto TCP Calibration Tool tar målingen bare 3-5 minutter, men fremfor alt unngår du den menneskelige faktoren og minimerer risikoen for feil. Alle endringer verifiseres i en logg som lagres.

Høy presisjon

- Vi er kjent for pålitelige maskiner, garantert ytelse og den høyeste presisjonen på markedet, og med toleranser innenfor hundredeler av millimeter, henvender flere og flere seg til Water Jet Sweden for maskinløsninger med høy presisjon, sier Tony Ryd, teknisk sjef i Water Jet Sweden.

- En rekke selskaper kan produsere deler med høy toleranse, men større serier krever både riktig type produsent og et maskinsystem som kan gjøre jobben, oppsummerer Tony Ryd.

Vises på messer

For interesserte som vil se det nye produktet Auto TCP Calibration Tool ved selvsyn kan man besøke Water Jet Sweden på høstens store bransjemesser:

FABTECH Orlando, Orange County Convention Center, Orlando i Florida USA, 15. – 17. oktober 2024, Hall Nord/Sør, stand S11170.

EuroBLECH Hannover i Tyskland, 22. – 25. oktober 2024, hall 12, stand H116.

For mer informasjon se: www.waterjetsweden.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11