23948sdkhjf

Mahr ny DMQP-partner for måleteknologi

DMG MORI styrker sitt globale DMQP-tilbud med et standard-kompatibelt overflatemålesystem fra Mahr Group i Göttingen.

DMQP-programmet er en nøkkelkomponent i DMG MORIs Machining Transformation (MX)-strategi. DMQP står for "DMG MORI Qualified Products" og er designet for å sertifisere periferiutstyr, som verktøy, målesystemer, komponenter og tilbehør, fra anerkjente partnerselskaper som oppfyller DMG MORI-standarder innen kvalitet, ytelse og vedlikehold.

- Det integrerte samarbeidet i et globalt verdiskapingsnettverk gir våre kunder tilgang til en unik portefølje av ressurser, innovasjoner og ekspertise, forklarer Dr. Masahiko Mori, president for DMG MORI Co. Ltd.

Alle produkter med DMQP-forseglingen har blitt grundig testet og sertifisert i denne forbindelse for å garantere brukerne omfattende merverdi når det gjelder ytelse, pålitelighet og effektivitet i kombinasjon med DMG MORI-maskiner.

Reduserer kostnadene

Mahr Group: Standard-kompatibel MarSurf MC 510 målesystem, nå RZ 1 mulig

Med sitt MarSurf MC 510 berøringsprobesystem vil Mahr Group fra Göttingen inkluderes i den globale kretsen av DMQP-partnere fra september 2024. Dette vil gi DMG MORI-kunder direkte tilgang til den standardkompatible løsningen for måling av ruhet eller bølgethet til arbeidsstykker ned til Rz 1µm under den automatiserte arbeidsprosessen. Til dette formål føres Mahr-målesystemet fra verktøymagasinet inn i spindelen under programkontroll, posisjoneres ved målepunktet og låses til slutt der med µm nøyaktighet for den autonome måleprosessen. Målesystemet og CNC-styringen samhandler via en separat Edge PC.

- Takket være den harmoniske integreringen av MarSurf MC 510 i DMG MORI-maskiner, kan våre kunder nå øke presisjonen og produktiviteten i produksjonen deres, redusere gjennomløpstiden betydelig og på en bærekraftig måte redusere de totale driftskostnadene, konkluderer Dr. Masahiko Mori.

For mer informasjon se: www.dmgmori.com og www.mahr.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.39