23948sdkhjf

Meidell godt representert på EuroBLECH 2024

- EuroBLECH nærmer seg og som vanlig gleder vi oss til årets messe. Vi reiser ned med en stor kundegruppe og ser frem til gode diskusjoner rundt effektive produksjonsløsninger og gode maskindemonstrasjoner av siste nytt, uttaler Asgeir Bakken, daglig leder i P Meidell AS.

- Med mange av våre leverandører på utstillerlisten, samt et stort reisefølge, blir det hektiske dager, men det er slik vi liker det, fortsetter Bakken. Og det er mye spennende utstyr som skal vises frem.

Verd et besøk

- Durma vil som alltid ha en velfylt stand med mange aktuelle platebearbeidingsmaskiner, og blant annet flere nyheter innen laserskjæring og automasjon som vi gleder oss til å få demonstrert. Eagle med sine ekstremt raske og kraftige fiberlasermaskiner er definitivt også verdt et besøk, mener Bakken.

Kaltenbach, ledende produsent av automatisert stål- og platebearbeidingsutstyr, stiller også med en stor stand. Kaltenbach setter standarden for produktivitet ved bearbeiding og foredling av bjelker og plater til ulike stålkonstruksjoner.

- På tynnplatesiden, har vi også mange av våre partnere til stede med velfylte stands. Tysk kvalitet fra Schechtl og Schlebach er det alltid imponerende å se demonstrert, forteller Bakken videre.

Stor bredde

Av andre Meidell-agenturer representert på Euroblech, kan nevnes Geka, mest kjent for sine fleksible og populære profiljernsakser, Demmeler, produsent av sveise- og oppspenningsbord og manipulatorer, Remmert, spesialister på skreddersydde lager- og håndteringssystemer for stangstål og plater, Loyalmak, produsent av attraktive innstegsmodeller innen plasma- og laserskjæring, Stierli-Bieger, produsent av bøye- og rettemaskiner, Ursviken, skreddersydde kantpresser, Swebend, med sine valse- og bøyemaskiner, Perkute med sine delevaskere, og mange flere.

- Så er vi ekstra ivrige etter å vise frem våre nyeste tilskudd i produktporteføljen. NS Maquinas tilbyr et svært omfattende og fleksibelt utvalg av avgradingsmaskiner for effektiv etterbehandling av plateemner, og Omax fra Hypertherm med et tilsvarende fleksibelt maskinprogram av vannskjærermaskiner, som markedet har tatt svært godt imot det snaue året vi har jobbet med dette agenturet. Det er gøy å arrangere messeturer og vi opplever at det fortsatt er populært, noe som bekreftes av at turen også denne gangen ble fullbooket på kort tid. Så håper vi flest mulig tar turen til EuroBLECH og vi gleder oss stort, avslutter Bakken.

For mer informasjon se: www.meidell.no og www.euroblech.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078