23948sdkhjf

Seco Tools kombinerer fleksibilitet med kostnadseffektiv ytelse

Seco C-seriens endefreser gir både fleksibilitet og ytelse, og gjør det mulig for verksteder å bearbeide forskjellige materialer uten å måtte bytte verktøy. Endefresene er tilgjengelige i kvadratisk, full radius og fasgeometri.

Serien inkluderer 2-, 3- og 4-spors konfigurasjoner som sikrer konsistent ytelse for tradisjonelle applikasjonsprogrammer som grov- og finbearbeiding ved sidefresing, kopiering eller sporfresing. Den egner seg godt til daglige, generelle formål.

Enkelt valg

- De nye endefresene i C-serien gjør det mulig for verksteder å bruke flere forskjellige vanlige fresestrategier med en enkelt verktøyfamilie. Det brede utvalget av verktøy vi tilbyr i denne serien gjør det enkelt for verksteder å velge det beste alternativet for deres unike kombinasjon av deler og utstyr, sier Rob Mulders, produktsjef for Seco

Allsidighet

Seco C-serien endefreser har et avansert S IRON-A-belegg som ifølge produsenten øker levetiden til universalverktøy med opptil 30 prosent. SIRON-A-belegget er det universelle førstevalget for stål, støpejern og rustfrie materialer. Med ett enkelt verktøy for generelle applikasjoner kan verksteder redusere verktøylager og kostnader betydelig, øke lønnsomheten og forbli konkurransedyktige etter hvert som prispresset øker.

Seco kvalitet på alle nivåer

C-seriens endefreser opprettholder samme prosess- og kvalitetskontrollstandarder som Secos førsteklasses spesialverktøy. Skjæreverktøy med eksepsjonell pålitelighet og forutsigbar ytelse er tilgjengelig for verksteder i en rekke verktøy for generell bruk og ekstremt høy ytelse som er nødvendig.

For mer informasjon se: www.secotools.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093