23948sdkhjf

Big Kaiser med ny spennhylse

Big Kaiser lanserer HSK-EZ15 Mega Micro Chuck Collet for avansert mikromaskinering.

Big Kaiser, en av de ledende produsentene innen høypresisjonsverktøysystemer og løsninger for metallbearbeidingsindustrien, presenterer HSK-EZ15 MEGA Micro Chuck. Denne nyeste versjonen av Mega Micro Chuck-spennhylsen er spesielt konstruert for applikasjoner som bruker mindre arbeidsstykker som smykker, klokker og mikrobearbeiding.

Tre varianter

HSK-EZ15 Mega Micro Chuck er utviklet i henhold til HSK-EZ15-normen, et nytt grensesnitt brukt av de nyeste verktøymaskinene, som erstatter den tidligere ATC-E15-normen. HSK-EZ15 setter ifølge produsenten en ny standard for kompakthet og presisjon ved å muliggjøre miniatyrisering av spindler og ved å møte kravene til presisjon, ytelse og pålitelighet i mikroteknologimarkedet.

Den nye hylsen er tilgjengelig i tre varianter med ytre diameter på 10 mm, 12 mm og 14 mm. Hver av dem er egnet for høyhastighetsmaskinering fra 0,45 mm til 6,05 mm akselstørrelse, og opprettholder ifølge produsenten et perfekt utløp på under 3μm ved fire ganger D. Disse spennhylseholderne kan brukes ved hastigheter opp til 80.000 omdr. per min.

Energibesparende

For urproduksjon tilbyr Mega Micro Chuck en kompakt, brukervennlig løsning som gir hurtig verktøyskifte for nye deler. Den utmerkede garanterte utløpsnøyaktigheten (under 3μm) oppfyller de strenge standardene til urmakere. I tillegg gir den ifølge produsenten høy posisjoneringsnøyaktighet, utmerket repeterbarhet og støyfri drift.

Mega Micro Chuck er en hylsechuck med slank kropp og mutter, konstruert med høyeste stivhet for høyhastighetsmaskinering og redusert interferens. Den har en hakkfri mutter for høyhastighetsapplikasjoner, som forhindrer vibrasjoner og støy, og skal tilby overlegen balanse og konsentrisitet. Denne mutterdesignen eliminerer plystringsstøy og kjølevæskesprut og sikrer økt styrke til selve mutteren.

- HSK-EZ15 er en innovativ måte å integrere funksjoner i små spindler som tidligere bare var mulig med mye større spindler, som for eksempel forhåndsinnstilling utenfor maskinen for å spare tid og øke produktiviteten. Big Kaiser var det første selskapet som trodde på dette prosjektet og utviklet en industriell verktøyholder som ville gjøre det mulig å selge disse maskinene i serie. Å bruke en mindre spindel med redusert masse og fysiske dimensjoner muliggjør en vedvarende reduksjon i energiforbruket, sier Giampaolo Roccatello, Chief Sales & Marketing Officer for Europa hos Big Kaiser.

For mer informasjon se: www.durocmachinetool.no og www.bigkaiser.eu

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08