23948sdkhjf

Prima Power med ny 2D-lasermaskin

Platino Linear er det siste tilskuddet til Prima Power 2D-laserproduktserien, et resultat av produsenten kaller «den perfekte balansen mellom Prima Power-ekspertise og kvalitet til rimelige investerings- og driftskostnader».

Platino Linear er ifølge produsenten en effektiv og brukervennlig laserskjæremaskin utviklet for bearbeiding av ethvert materiale og form med høy skjærekvalitet og stor pålitelighet. Det er en slitesterk og langvarig maskin som gir feilfrie resultater takket være sin robuste og robuste design.

Kostnadseffektiv

Den dynamiske, vedlikeholdsfrie lineære driften skal øke maskinens oppetid sammenlignet med konvensjonelle drivsystemer, noe som skal resultere i høy produktivitet, spesielt ved prosessering av tynne materialer.

Ifølge Prima Power er Platino Linear ekstremt kostnadseffektiv med en uslåelig effekt per m2 i kategorien, best-in-class plug-in effektivitet og utrolig bærekraftig plateutnyttelse på opptil 96 prosent.

Modulbasert

Det brukervennlige grensesnittet gir enkel betjening og en rekke smarte funksjoner som muliggjør uanstrengt automatisering og tilkobling.

Platino Linear er en modulær løsning som kan integreres med en lang rekke automasjonsmoduler for lasting, lossing, plukking, sortering og stabling av plater og deler. Modulariteten gjør at Platino Linear kan utvikle seg med produksjonen til kunden ved å integrere ulike typer automatiseringer.

Flere fordeler

Maskinprodusenten fremsnakker flere fordeler ved maskinen. Syntetisk granittramme skal gi uovertruffen tilgjengelighet til arbeidsområdet, kombinert med overlegen vibrasjonsabsorpsjon, termisk stabilitet og værbestandighet.

Aluminiumsvogn skal redusere vekten av bevegelige deler samtidig som den opprettholder ideell stivhet, noe som resulterer i høy nøyaktighet.

Adaptivt laserhode skal gi overlegen skjærekvalitet og enestående ytelse på alle materialer med en enkelt fokuseringslinse som kan tilpasses for å møte ulike produksjonskrav.

Beskyttelseskabin gir lett tilgjengelig hytte med sideåpning i full lengde for lasting av metallplater og inngangsdør for enkelt vedlikehold.

Tekniske programvaresuiter er for å optimalisere maskinytelsen avhengig av applikasjonen. Alternativene Eco-Touch Cut og Gass Mixer skal ifølge produsenten gi en dramatisk reduksjon i gassforbruket på opptil 40 prosent.

Arbeidsområde til Platino Linear 1530 er: X = 3.048 mm; Y = 1524 mm; Z= 150 mm. Aksehastighet er 100 m/min (bane 140 m/min) og maskinen skal ha en posisjonsnøyaktighet (Pa) og repeterbarhet (Ps)* 0,03 mm. Fiberlaserkildene er: 2000 W, 4000 W, 6000 W og 8000 W.

*i henhold til VDI/DGQ 3441-standarder: delens presisjon avhenger av typen, forbehandlingen og påføringsforholdene.

For mer informasjon se: www.dinmaskin.no og www.primapower.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11